Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The city of celebs

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Folk har frågat mig om vad jag har stött på för kändisar sedan jag flyttade hit. När man bor i New York går det inte att undvika att se kända personer lite överallt. De flesta har jag sett på uteställen, men även när man går omkring på stan kan man gå förbi någon man känner igen. Det blir faktiskt rätt blasé efter ett tag och man inser att de är vanliga människor precis som alla andra.

Så för er skull (fast mest för att jag ska ha en anledning att pausa i mitt pluggande) har jag satt ihop en lista på de kendizar jag sett under mitt första år i New York:

Leonardo DiCaprio
Han var på Lavo (en klubb) en gång när vi var där. I keps för att dölja sitt ansikte smet han in mitt under brunchen och ner till den privata restaurangdelen.

Anna Dello Russo
Min favorit-fashionista, editor för Vogue Japan, satt två rad framför mig på Ralph Laurens fashion show 2010.

Rosie Huntington-Whiteley
Henne gick jag förbi på stan häromdagen, snygg som få.

Gossip Girl-gänget
Det känns som man sett ungefär hälften av casten av Gossip Girl och nästan alltid på restaurang/klubb SL och Abe And Arthur's. Får en att undra om de har något slags avtal med producenterna för showen eller något. Jag har i alla fall suttit vid bordet bredvid Vanessa och Raina och Georgina, delat drinkbord med Rufus (jättefull och raggandes på 19-åringar) och dansat bredvid Chuck Bass (som verkligen spelade på sin karaktär för att få kontakt med tjejer). Och nej, jag vet inte vad de heter på riktigt och jag orkar verkligen inte Googla det, ni fattar ju vilka jag menar :)

Leigh Lezark
DJ, modell och Karl Lagerfelds musa såg jag i DKNY-butiken på Fashion's Night Out.

Busta Rhymes
Honom stötte jag på precis när jag skulle lämna klubben 1Oak. Han var på väg in, klädd i svart med en gigantisk bling-bling kedja i guld runt halsen och hälsade på alla vakter med förnamn, antar att han är där ofta.

Hanneli Mustaparta
Den norska bloggerskan har jag sett två gånger; första gången utanför Ralph Lauren och andra gången för några dagar sedan i Soho.

Grace Coddington
Creative director på Vogue och Anna Wintours högra hand. Såg även henne utanför Ralph Lauren.

Jessica Stam
Snygga modellen Jessica Stam var på Abe's samtidigt som oss.

Kid Cudi
Han spelade en av sina låtar på SL en kväll. Först förstod vi inte att det var han utan trodde det var nån random kille som bestämt sig för att sjunga "Memories" inför alla i DJ-båset men vi insåg snabbt att det mannen himself.

Cuba Gooding Jr
Vi delade bord med honom på SL för någon vecka sedan. Jag visste inte vem det var, men kände igen honom och hans filmer när jag Googlade.

Russel Simmons
Som grundare av musikbolaget Def Jam är han en av de mest inflytelserika människorna i New Yorks nöjesbransch, och honom såg jag hoppa in i en limousine efter en middag på en restaurang i Meat Packing District.

John Legend
Han satt med vänner vid bordet bakom oss på Abe's en kväll.

Selita Ebanks
Victoria's Secret-modell som verkar vara bra vän med Gossip Girl-Reina. De båda satt på samma restaurang som vi och hade ett bord en bit ifrån vårt på klubben sen.

Dakota Fanning
Hon var i Prada-butiken på Fashion's Night Out och fast man inte fick lyckades jag ta en liten smygbild på henne. Jättesöt liten tjej, verkligen. 



Anonym

Kan inte du visa oss runt i lägenheten? utifrån hur du tar dig upp och invändigt? kram

2011-05-18, 22:43:54
julia

jag är avundsjuk <3 hahhaha

2011-05-19, 20:49:20
Alma Ahlrik

RUFUS?

Ragga, åh herregud...

2011-11-03, 17:42:36
Hemsida: http://almaahlrik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback