Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Frågor och svar del 3

Skriven .
Placerad i "Frågor och Svar, "
0 kommentarer
Jag tar en liten paus i min pluggdag för att svara på lite frågor ni har skickat på sista tiden. Ni får säga till om jag glömt något, annars ligger det redan rätt många i kategorin "Frågor och svar" till vänster.

Vad har du för kamera när du fotar?
Nu när min syster har varit här har vi använt hennes superkamera, en Panasonic Lumix systemkamera, och den tar fantastiska bilder. Annars har jag min lilla Samsung PL50 som jag springer omkring med. Inte alls att rekommendera, men efter lite redigering blir de helt okej.

Vilket redigeringsprogram använder du?
Adobe Lightroom

Din design, har du gjort den själv?
Det är min kära syster som har hjälp mig med designen. Hon är superduktig på allt sånt och väldigt snäll som alltid hjälper mig att fixa med bloggen. Snart kommer en ny header faktiskt, så håll utkik!

Var det svårt att få internship?
Nu vill jag inte skrika hej för tidigt, för man vet aldrig vad som kan hända innan hösten. De har sagt att de gärna vill ha mig i höst men jag vågar inte vara 100% säker ännu. Vi får se när det närmar sig helt enkelt. Men kontakten på Oscar de la Renta fick jag genom en vän och på den vägen är det. Kontakter är allt i den här stan! Dock vet jag att man kan söka på egen hand också, och bara du visar att du är seriös och motiverad finns det ju ingen anledning att de inte vill ha dig i sitt företag.

Jag ser att du använder I.D. Minerals. Vad kostar det i NY?
Ett startpaket med fyra olika burkar, borstar etc. kostar $60 på Sephora. Om man bara vill ha en stor burk i sin favoritnyans kostar den runt $26. Alltså helt otroligt mycket billigare än i Sverige!

Hur gammal är din syster?
Hon är 19 år. Född 1991 och alltså bara 1,5 år yngre än mig.

Heter hon Lollo? :/
Haha, nej hon heter inte Lollo. Louise är hennes riktiga namn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback