Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Halloween weekend pt. 1

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Helgen har varit jättekul! Firade Halloween både lördag och söndag, så idag - måndag förmiddag - är jag rätt trött om jag ska var ärlig. I lördags var vi först hemma hos Filippa och Karin innan vi stack till SL. Det var lite för trångt för min smak och när vi sen skulle åka vidare funkade inga tunnelbanor och det gick inte att få tag på taxi, så vi struntade i det. Jag åkte hem till min överblivna pizza i kylen. Hur som helst var jag utklädd till någon slags docka, är inte helt säker på vad jag var för något. Det var verkligen en sistaminuten-grej som inte blev jättelyckad men whatevs, jag hade kul.

Sen igår fick Elinor inbjudan till Heidi Klum's årliga Halloween Party som den här gången skulla hållas på Lavo. Lat som jag är snodde jag Filippas utklädningsidé att vara en fågel, det blev ganska bra faktiskt. Kände mig definitivt bättre än dagen innan. Festen var kul, sjukt mycket folk med roliga utklädnader. Heidi och Seal stod mitt på dansgolvet hela kvällen, hon var typ tre meter längre än honom p.g.a. några slags styltor hon gick omkring med.

Tack vare helgens svirande har jag nu blivit ännu mer förkyld. Jag måste skärpa mig om jag någonsin ska kunna bli ordentligt frisk.









OJ nu börjar jag min lektion. Får lägga upp resten av bilderna senare. Tjoho!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback