Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tillbaka i LA

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Vi kom tillbaka till LA idag efter en dag på stranden i San Diego och nu bor vi hos vår familjevän en natt. Han bor i det här fantastiska huset i Studio City med stor patio, pool och världens utsikt över Los Angeles. Det är verkligen så otroligt vackert. Imorgon ska vi till Universal Studios, ska bli väldigt kul – inte minst för att vi kommer få gå in helt gratis^^
Förresten så tror jag att mitt nästa recept kommer upp på Devote.se senare idag, så håll utkik! 

Jenny

Men jösses vad härligt det ser ut! Ha så kul på universal! Det var fasiken 14 år sedan jag var där nu... Ta mycket kort! :) Ska bli spännande att se ditt recept på Devote också, ska spana in!

2014-09-02, 08:20:47
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Rebecca

Vad kul med Universal Studios! varför får ni gå in gratis?
Tänkte också fråga om de ändrar priserna på biljetterna beroende på säsong?
Jag ska till LA i november och jag hade tänkt att ta chansen att uppleva Universal Studios :)

Svar: Ja det var superkul :) Vi fick gå gratis för att min familjevän känner en manager där, så han släppte in oss. Sån himla tur! Jag tror inte de ändrar priserna för säsongen. Däremot höll de på att bygga upp Halloween-säsongen nu och det verkar vara sjukt häftigt så hoppas att du hinner uppleva det!
Sofie Lundberg

2014-09-02, 17:20:40
Hemsida: http://framkallabilder24.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback