Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nu byter jag bloggportal!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Efter ett antal år här på Blogg.se är det dags att ta bloggen vidare. Fick frågan om jag ville flytta över till Devote.se eftersom jag ju redan skriver recept för dem varannan vecka, och självklart vill jag det! Har blivit så himla välkomnad av gänget på Devote och ser fram emot att börja ett nytt kapitel på min lilla bloggresa. Så från och med nu hittar ni mig på: 

http://foodstories.se 
eller 
http://foodstories.devote.se 
 
Även den här adressen (http://sofienyc.com) kommer att länkas om så att ni hittar rätt. De jobbar för fullt med det och förhoppningsvis ska allt funka som det ska ikväll. 
 

Sophie

Kommer du ta bort den här bloggen så att det inte längre går att läsa de inläggen du gjort här?

Svar: Alltså, det som är så himla tråkigt med Blogg.se är att de inte tillåter att man för över sitt arkiv... Men jag kommer nog behålla http://lundbergsofie.blogg.se så att man kan kika in här. Vill ju själv gärna spara allt jag skrivit! Sen kommer jag nog göra lite "Favoriter i repris" på den nya bloggen med populära recept och inlägg, så att allt inte går helt förlorat. Trist men vi hittar tyvärr inte någon annan lösning :/
Sofie Lundberg

2014-09-08, 17:43:45
Daniella 🌙

kommer du flytta över dina följare automatiskt med bloglovin?

Svar: Ska kika på det ASAP! :) Tack för påminnelsen. Gud, det är inte lätt det här med att flytta över en blogg :D
Sofie Lundberg

2014-09-08, 22:48:25
Hemsida: http://daniellachanelle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback