Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Back where we started.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Och nu är vi tillbaka där vi började, i San Francisco. Gud vilken lång men ändå kort resa det här har varit. Har sett så otroligt mycket på de nio dagar vi varit på resande fot och ändå har det gått så snabbt. Idag åkte vi från San Luis Obispo där vi sov en natt, körde förbi en outlet där vi shoppade lite kläder och sen hem till Sofia.
 
Häromdagen i Santa Monica åt vi frukost på ett så himla mysigt café som ni måste besöka när ni är i krokarna. Det heter The Courtyard Kitchen och man sitter på en liten söt innergård som ger känslan av att man är i typ Grekland. Menyn består av bara ekologiska och närproducerade rätter, såklart. Jag åt en smörgås som nog är en av de allra godaste jag ätit i mitt liv: brioche toast med avocado, bacon, jalapeno, tomat och hemmagjord remoulad. ALLTSÅ! Enklaste att göra hemma också. Måste prova någon dag. 
 
Nä nu blir det nog ett glas vin för att fira att vi är tillbaka välbehållna i San Fran. Det var inte helt självklart hela vägen. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback