Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Amerikansk fotboll

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
I LA var jag på min allra första amerikanska fotbollsmatch och tailgate. Det var en upplevelse minst sagt! De två skolorna USC och Fresno spelade mot varandra, och det är svårt att som svensk förstå vilken gigantisk grej college football är. Innan matchen samlades tiotusentals människor på campus för en tailgate, som innebär att man dricker öl, grillar, leker lekar och festar i några timmar innan själva matchen kommer igång. Föräldrar som barn som unga är med och jag såg minst två personer stå och spy i buskarna efter lite för mycket beer pong. Inte så nice. Därefter rör sig alla (och nu snackar vi nästan 100 000 människor) mot arenan för att se matchen. Jag fattade absolut ingenting av spelet men det hände så mycket runt omkring att det ändå var kul att sitta och kolla en stund.

Ja, american college alltså. Helt annorlunda från det FIT jag är van vid. Det är en väldigt speciell kultur och kanske inte en jag hade velat vara en del av hela tiden, men det är alltid intressant att få uppleva andra människors värld på det här sättet, åtminstone för en liten stund. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback