Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Älskar inte Norwegian.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Ni minns kanske att jag var så nöjd med Norwegian på vägen hit, berättade hur bra och smärtfritt allt gick? Well, nu när jag sitter och väntar på ett 6 timmar försenat flyg kan jag inte säga att jag är lika lyrisk. Lyckligt ovetandes tog jag mig hit innan idag, fick reda på förseningen vid check-in. "They should have sent you a text or called you". Det gjorde de inte. Deppade ihjäl vid tanken på att sitta på den här oerhört tråkiga flygplats i över åtta timmar (var ju dessutom tidig redan från början) så åkte tillbaka till SF igen, åt en burgare med Sofia och vänner, träffade lite härliga människor i taxin och mår nu lite bättre. Nu koppas jag att  inte något annat skit händer så att jag kan komma hem innan det blir natt igen. 

Josefine

Åh nej.. Förmodligen planet som går till new york ikväll som är 2,5 timme försenat :/ då lär det ju inte gå iväg då direkt.

Svar: Ah, så var det säkert. Nu när man är hemma spelar det inte längre så stor roll men gud vad tröttsamt det är med flyg som är försenade.
Sofie Lundberg

2014-09-07, 08:49:57
Hemsida: http://josefinenyberg.wordpress.com
Daniella 🌙

hur kan det vara försenat så länge? en timme förstår man, men sex timmar är nästan hela resan över?! så sjukt

Svar: ELLER HUR! :-S
Sofie Lundberg

2014-09-07, 11:34:37
Hemsida: http://daniellachanelle.se/
Helena

Alltså älskar din blogg! :) Trist bara med förseningen, det är ju så tråkigt. :( Hoppas resan gick bra och att du vilar ut och är redo att leverera nya inlägg snart :)

2014-09-08, 10:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback