Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Update: detox

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Okej en liten uppdatering om hur det går med detoxen då. Imorse var jag så himla kaxig när jag vaknade. Började med den första juicen, som visserligen smakade rätt mycket selleri = inte så gott, men som jag svalde glatt under en kvart framför Nyhetsmorgon. Nemas problemas tänkte jag, det här klarar jag ju lätt. 

Nu sitter jag här några timmar senare och det enda som snurrar i mitt huvud är diffusa bilder på olika sorters maträtter. Hamburgare, pizza, en bra köttbit, potatis. Till och med min kollegas tråkiga sallad från Hemköps salladsbar såg helt gudomligt god ut medan jag satt och sipprade på min tredje juice för dagen vid lunch. Mitt huvud dunkar, min mage kurrar och jag har svårt att koncentrera mig. Bara tanken på att jag ska dricka ytterligare tre juicer och behöva gå till sängs hungrig gör mig deprimerad. 
 
Men, jag ska inte klaga. Till exempel kan jag ju kräkas av min egen ömklighet som sitter här och är hungrig by choice medan det finns miljontals människor som svälter på riktigt. Sen att detta är en enda dag i mitt liv och inte min vardag sätter saker och ting i perspektiv. 
 
Får hoppas att det för något bra med sig i slutändan i alla fall. Just nu vill jag bara äta en STOR oxfilé på Vassa Eggen. 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback