Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Pizza med tryffel

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Igår hade vi en så himla mysig kväll. Först storstädade vi hela lägenheten, det behövdes verkligen. Sen beställde vi pizza för hemkörning från Primo Ciao Ciao. Alltså, att få mat hemkörd till dörren <3 

Det blev en halvinbakad pizza med parmaskinka, ruccola och mozzarella, och så en blanco-pizza med tryffeltapenad, basilika och färska tomater. TIll det ett glas rött vin från Alex & Sigges Complicity Red. Kände mig lite töntigt kändisgalen som köpte det men när jag såg det på Systembolaget tänkte jag att det kunde vara roligt att prova. Det var gott, men jag föredrar alltid en riktigt smakrik zinfandel när det kommer till rött vin. 

Idag är jag ledig och har varit och tränat. Grit Strenght blev det och jag höll på att dö eftersom instruktören sa till oss att ta extra tunga vikter på skivstången. Har verkligen inga muskler att tala om. Men skönt att ha det gjort! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback