Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Korven tar över

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
8 kommentarer
 
Ni vet väl att min hamburgerhysteri är rätt ute och att det egentligen är korven som är trendmaträtten numero uno? 

Idag är jag i Göteborg och på vägen hem med mamma gick vi förbi Gourmetkorv. Mamma berättade att det är meterlånga köer utanför varje lunch och eftersom jag var lite hungrig bestämde jag mig för att testa. Den lilla, lilla butiken är mer ett hål i väggen än något annat men rummet är fyllt med menytavlor som beskriver en mängd olika sorters korvar som man kan välja mellan. Hade svårt att bestämma mig så bad killen i kassan att ta två till mig. Det blev en lammchorizo och en tysk korv, båda supergoda. Till det fick jag något slags surdegsbröd men man kunde också välja mellan hemmalagat mos, potatissallad och en massa andra tillbehör. Älskade också att det fanns typ sju olika sorters senap att välja mellan. Den jag tog hette "Rom och Apelsin", väldigt spännande. 

Men bäst av allt? Jag upptäckte för första gången i mitt liv curryketchup. Eh???? Typ världens bästa grej. Finns det i vanliga matbutiker? Måste utforska genast när jag kommer hem. 

Veronica

Lät och ser riktigt gott ut :)

2014-05-19, 20:17:03
Hemsida: http://wallgrenveronica.blogg.se
JUNITJEJ

Så gott det är med korv!

2014-05-19, 20:17:06
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Daniella 🌙

när du gör länkar, kan du inte klicka i öppna i nytt fönster istället för att man flyttas från din blogg till sidan? annars försvinner ju ditt inlägg :)

Svar: Jo! Jag brukar göra det tycker jag men kanske glömde denna gången :) Ska tänka på det nästa gång! Kram
Sofie Lundberg

2014-05-19, 22:00:42
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/
Emma

Curryketchup finns att köpa i vanliga butiker så som ica, citygross osv :)

2014-05-20, 09:38:13
Julia

Klockren rubrik.

2014-05-20, 11:50:02
Hemsida: http://juliaoflund.se
caroline

jag älskar curryketchup! köpte alltid det på ö&b innan men nu har jag inte hittat det på flera år, varken på ö&b eller i någon annan affär :/ men kanske är olika beroende på vart man bor så kolla i mataffärerna :) Den finns dock i tyskland så min bror har fått köpa till mig när han åker ner för att köpa öl ;)

2014-05-20, 21:25:00
Hemsida: http://fancynow.devote.se
Jennifer

Asså, trots att jag inte äter korv numera, så tycker jag ändå alltid att det ser gott ut när det är presenterat sådär eller så kan jag bli sugen när jag känner doften av korvgrillning eller doften från korvstånden på Drottinggatan eller utanför NK!

2014-05-21, 19:42:18
Hemsida: http://www.letitflow.blogg.se
cathrin

Det brukar finnas på LIDL!

2014-06-01, 10:02:48
Hemsida: http://gemignamnet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback