Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Skönhetrutiner

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag fick en fråga häromdagen om att beskriva mina skönhetsrutiner och spontant svarade jag att jag egentligen inte har några, jag bara kör lite hur som helst tänkte jag. Men när jag stod i badrummet en kväll och började tvätta bort smink, skrubba och smörja in insåg jag att jag ju visst har en rutin. Hyfsat ny eftersom jag precis börjar bry mig över huvud taget om mitt ansikte, men ändå. 

Så ungefär såhär ser min kvällsrutin ut: 
 
 
1 och 2. Dermalogica Essential Cleansing Solution och Dermalogica Precleanse. Såg nu att jag fotat dem i fel ordning, irriterande! Börjar med nummer 2 i alla fall, det är en olja som jag först smörjer in på torr hud och sedan med varmt vatten. Den tar bort allt smink smidigt. Därefter tar jag nummer 1 på blött ansikte, den rengör på djupet och gör huden mjuk. 

3. Peter Thomas Roth Laser-Free Retexturizer. Några gånger i veckan kör jag en scrub och då gillar jag den här jättemycket. Jag smörjer in i hela ansiktet och låter sitta på en stund, t ex medan jag borstar tänderna. När jag sedan tvättar bort den är huden som ny igen, om än något rödflammig! 

4. Estée Lauder Advanced Night Repair. Mitt favoritserum som stramar upp ansiktet och får den att kännas pigg och frisk. Låter den gå in i huden någon minut innan jag sätter på ansiktskräm. 

5. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nighttime Miracle Moisturizer. Den här köpte jag ganska nyligen men gillar den redan. Den är superduperfet och gör därför min något torra hud alldeles len och mjuk. Man får se till att hålla håret ur vägen dock, fastnar lätt i den feta krämen. 

Therese

Hej!
Tack för att du svarade med ett inlägg!!!!

2014-03-24, 08:29:32
Hemma hos Katta

Har varit jättenyfiken på Precleanse men den verkar ju superbra, får nog bli ett köp!

Ha en fin dag! Kram K

2014-03-24, 09:50:30
Hemsida: http://www.kattabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback