Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En dag på jobbet.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Ungefär såhär kan det se ut en dag på mitt jobb. De här bilderna togs som behind-the-scenes inför en plåtning vi gjorde för Kappahl där jag fick vara  med och assistera lite. Det är himla kul, för trots att jag är mest delaktig i NK-projektet så får jag hjälpa till på lite allt möjligt och man lär sig så mycket av det. På bara ett halvår känner jag att jag har utvecklats på en massa olika plan. Jag kan mer om industrin, jag har fått mer skinn på näsan och vågar ta kontakt med människor på ett annat sätt än tidigare. Att intervjua, ringa kunder, skriva texter, besöka PR-byråer och gå på möten har blivit en del av vardagen. Det här jobbet passar verkligen mig, det känner jag ändå in i kroppen. Att ha en sån tur med första jobbet är nog inte alla förunnat och jag är väldigt tacksam. 

Ville bara säga det. Nu blir det middag ute ikväll för att fira onsdag... eller nåt. Ciao! 

Anonym

Du e så duktig så! Pappa å jag nästan spricker av stolthet! Över dig å dina syskon. Ni e alla fantastiska ! Verkar som Pa å jag ändå gjort ett ganska bra jobb. Älskar dig min flicka!

2014-03-19, 19:27:50
Elin Jonsson

Så härligt det låter! :)

2014-03-19, 20:58:54
Hemsida: http://elinviktoria.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback