Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Smaka på Stockholm

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag efter jobbet gick jag förbi Kungsträdgården där matfestivalen Smaka på Stockholm höll hus. Gick omkring på området en stund och köpte alldeles för mycket mat till mig själv, men jag kunde inte låta bli när det fanns så mycket att välja på. 
 
 
Foodtrucksen stod uppradade längs hela gatan. Köpte mat från två av dem. Det blev... 
 
 
 
... en vietnamisisk bánh mì från Bun Bun Truck. Alltså kolla mänden koriander, jag dör! Verkligen en god blandning av krispiga grönsaker, smakrikt kött och sting i form av srirachasås. Sen tog jag även en hamburgare från Curbside Stockholm. Den var god men inget speciellt egentligen. För mycket bröd och för lite kött tyvärr. Efter den här lunchen blev jag typ så mätt att jag svimmade.  
 
 
 
 Men kunde ändå inte låta bli att köpa en liten grej till, mest för att det var roligt att prova. Det här var någon slags peruansk potatissallad, papa a la huancaina, som består av potatis och en sås gjord på bland annat ost och chili. Jag älskar ju potatis så det här var en favorit. 

 


På vägen hem gick jag förbi den här fina konstellationen. Mat är så himla vackert. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback