Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Red face

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Ni vet när man kör ett tränar och är med på ett pass så brukar vissa instruktörer vara rätt hårda mot en för att man ska bli mer motiverade? Vi har t ex en på SATS som kallar sig själv "Galna Greken". Jag gillar honom eftersom han kör med en tills man typ dör och blir aldrig nöjd. Häromdagen så sa han till mig (i mikrofonen såklart, så att alla hörde) "Kom igen, du svettas ju inte!! Ta i nu, du är ju helt torr!

Men grejen är: jag svettas inte! Åtminstone svettas jag otroligt lite jämfört med de flesta andra människor och jag vet inte varför. Hade tyckt det var skönt att känna lite droppar i pannan emellanåt men det händer väldigt sällan, hur mycket jag än tar i. Istället blir jag illröd i huvudet som en tomat, ibland så pass mycket att jag skäms lite på väg hem från träningen. Varför är det så egentligen? Som att svettenergin tar sig upp i mitt ansikte och blir rött istället för vatten. Eller nåt. Well, har någon nåt bra svar på den frågan så får ni gärna utbilda mig. 
 
Nu ska jag och mitt tomatansikte laga mat! 
 

Paula

För mig är det exakt likadant, känns lite halvtråkigt när alla andra dryper av svett och jag knappt ser ut som om jag tränat haha.

2014-06-03, 16:54:50
Hemsida: http://livehealthier.blogg.se
Elin

Samma här! Svettas knappt allt, men blir inte heller röd i ansiktet. Folk tror inte man tar i över huvud taget. Bööööh'

2014-06-06, 08:45:54
Hemsida: http://elinlowstedt.blogg.se
Anna

Jag har problemet att jag svettas himla lätt, plus att jag blir röd som en tomat när jag tränar hårt. Jag hade alla gånger föredragit att svettas mindre. :)

2014-06-06, 12:29:21
Amanda

Det kan vara så att du har för lite vätska i kroppen så att kroppen "behåller" all vätska för sig själv. Då min pojkvän har fått i sig för lite vätska och sedan tar ett glas vatten då han sitter vid datorn eller whatever, så börjar han svettas. Behöver inte vara så att han har tränat eller något :)

Svar: Förlåt för så sent svar!! Men ja, du kan ha rätt. Är faktiskt väldigt dålig på att dricka vatten och borde göra det mer. Tack för tipset :)
Sofie Lundberg

2014-06-08, 13:39:34
Hemsida: http://iateyourhorse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback