Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Foodie Friday

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Happy Friday! Idag åker jag ner till Skåne för tredje gången den här sommaren och stannar i minst två veckor. Underbart! Det är tennisveckor i Båstad så en hel del roligt att göra, nu håller jag bara tummarna för att vädret visar sig från sin bästa sida. Här kommer annars lite matinspiration att ägna sig åt om det, gud förbjude, skulle regna: 
 
 
EATING BEHIND BARS 
Orange is the New Black är inte bara en favoritserie utan snart även en kokbok. I oktober kan man hitta den i bokaffärer i USA (vet inte när den kommer till Sverige dock) och låta sig inspireras av fängelsevänliga recept. Läs mer här: http://www.foodbeast.com/2014/06/21/oitnb-cookbook/ 
 
FOOD RENEGADE
Är du, som jag, intresserad av mat, dess ursprung och vad det kan göra med kroppen så är det här en superbra hemsida att besöka lite då och då. Hon uppdaterar alltid med de senaste rönen inom mat och tipsar om bra saker att äta för ett hälsosammare liv. Gå in och läs under kategorin "The Basics" för lite hård fakta om det vi stoppar i våra kroppar (vet att vissa av sakerna är problem som finns i USA och att Europa har strängare lagar men grundtanken är applicerbar överallt i världen) 
 
SHITTY FOOD PORN 
Tycker att det här på Reddit är så himla rolig. Som en slags motpool till alla superstylade Instagram-bilder på maträtter har någon startat "Shitty Food Porn", en tråd där människor lägger upp bilder på sina eller andras fula maträtter. Helt onödigt men det är ofta sånt som är kul. 
 
 
RECEPT: CHIPOTLE PULLED PORTOBELLO SANDWICHES 
Jag är inte bäst på att tipsa om bra vegetariska recept men jag hittade det här som jag tyckte lät så fantastiskt gott. Tror till och med att min misstänksamhet mot svamp skulle botas av den här mackan. 

Daniella Chanelle

åh, vad fin din nya design är!

2014-07-04, 19:22:03
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/
Jenny

Tack för tipsen! Tycker det är så kul att läsa en blogg som gillar (eko) mat lika mycket som jag. Men jag bloggar sällan om det. Det finns ju folk (som du) som gör det så mycket bättre och finare än jag! :)

2014-07-07, 08:39:15
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback