Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Djur i naturlig miljö

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Jag är tillbaka i Torekov för andra gången på två veckor. Den här sommaren blev ju inte riktigt som det var tänkt men det känns ändå bra. Hela min själ kommer i ro så fort jag kommer ner hit. 

Idag körde jag min lillebror till frisören i Båstad och på vägen hem passade jag på att besöka Lindegrens, en gård uppe på åsen som föder upp kor och grisar som de sedan säljer i sin lilla butik. Det är så fint att besöka ett så idylliskt ställe där man vet att djurhållningen är av allra högsta kvalitet och att de får leva ett så bra liv. Korna går ute året om, även på vintern, och grisarna får böka omkring i stora inhägnader längs landsvägen. Omgivningarna är så vackra att det nästan gör ont i hjärtat. Jag köpte en ost och malen högrevsblandning – ikväll grillar vi burgare! 

Tänk på det nästa gång ni står och väljer mellan ekologiskt/gräsuppfött eller konventionellt kött. Lägger du några extra kronor får du inte bara ett mer välsmakande, mer näringsrikt kött – chansen är avsevärt större att djuret har levt ett drägligt liv också. 
 
 

Sophie

Mysigt!

2014-06-24, 11:52:20
lollsen

Så himla söta djur ^^ och jag såg just en film om marketing inom matbranchen, som var väldigt, em, chockande.. EKOLOGISKT IT IS.

Svar: Ekologiskt är bäst, tummen upp!
Sofie Lundberg

2014-06-25, 14:27:43
Hemsida: http://lollsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback