Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Snart bär det av igen.

Skriven .
Placerad i "New York, "
8 kommentarer
Efter en promenad på Hallandsåsen och en match kubb i trädgården sitter jag här och gör mest ingenting. Som det brukar bli när jag inte har något att göra vid datorn hamnar jag i min bild-mapp där jag går igenom alla foton jag tagit de senaste åren. Älskar att tänka mig tillbaka på de olika faser jag har haft i livet, tiden i Skottland och vidare till FIT och New York och senare på Berghs. Jag har hunnit med mycket på kort tid och för det är jag tacksam. Stolt och tacksam.  

Något jag saknar med New York (en av typ hundratusen saker) är hur man alltid kunde hitta något intressant att dokumentera. Jag kunde bestämma mig för att bara gå ut på gatan, planlöst vandra omkring från West Village, via Chelsea och uppför avenyerna till det kaotiska myllret av människor kring Times Square, och överallt fanns det något värt att fotografera. Jag och min kamera spenderade rätt mycket ensamtid tillsammans i den staden. Det var så befriande på något sätt, att bara gå omkring utan något mål. Titta på människor, stanna och ta en kaffe, tjuvyssna på folks samtal. 

Om drygt en månad åker jag till San Francisco och jag längtar ihjäl mig. Även om det inte är New York blir det en ny upplevelse där jag återigen får möjlighet att ta med min kamera på äventyr. Åh, vad jag längtar. 
 
Efter jobbet på Oscar de la Renta brukade jag promenera upp till Times Square bara för att känna av pulsen och ta några bilder. Säga vad man vill om stressen och kaoset, men vackert är det. 

ninni

åh så roligt! hoppas ni får det bäst där, läcker bild här ovan :)

2014-07-16, 16:25:22
Hemsida: http://ninnzan.se
Daniella 🌙

drömresemålet ju!

2014-07-16, 16:28:38
Hemsida: http://daniellachanelle.se/
Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, låter visst som att du är lite förälskad i den staden. Så härligt när det händer. Hoppas San Francisco är lika bra för dig!

2014-07-16, 17:55:13
Hemsida: http://sockerskrin.blogspot.se
Amanda [SPONTAN]

Åh så roligt!

2014-07-16, 19:04:02
Hemsida: http://spontan.blogg.se
JUNITJEJ

Dit måste jag åka någon gång!

2014-07-16, 19:11:11
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Therese

Va kul det låter. Men hur går det med duvorna? De finns väl där också tänker jag. Hatar du dom fortfarande?

Svar: Haha, jo jag ogillar fortfarande duvor men det aldrig stoppat mig från att åka någonstans :D
Sofie Lundberg

2014-07-16, 20:24:19
Louise

Vad roligt att åka runt så mycket :-)

2014-07-16, 21:56:27
Hemsida: http://vitmossa.blogg.se
Kajsa

åh, nyc <3

2014-07-17, 05:34:36
Hemsida: http://wanderlustes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback