Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Semesterångest.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Nyvaken och rufsig vaknade jag för en stund sen. Igår var vi ute en sväng i Båstad och nu sitter jag här med lite semester-ångest. Inte den outhärdliga typen av ångest dock, utan snarare en ångest över hur otroligt onyttigt jag levt den senaste veckan. Alldeles för mycket vitt bröd, alldeles för lite träning (=obefintlig) och en hel massa glas vin har gjort att jag känner mig som giftig i hela kroppen. Blä! Men samtidigt. Man har faktiskt bara semester en gång om året (ok, jag är ju egentligen arbetslös just nu men whatevz...) och de här veckorna behövs för att man sedan ska finna motivation att leva någorlunda bra resten av året. 

Och den där andra ångesten, den outhärdliga ångesten som har suttit i mitt bröst under flera veckors tid, den har släppt. Nästan hela tiden är den frånvarande. Och den känslan slår alla andra känslor med hästlängder. 

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Jag kan känna igen mig massvis i din semester-ångest. Själv sitter jag på semester och försöker resonera lite likadant.
Men jag vill ge dig ett stort grattis till lindrandet av den verkliga ångesten. Det betyder att du måste kämpat mot den, och det är starkt!

2014-07-12, 15:05:46
Hemsida: http://sockerskrin.blogspot.se
Johanna

Fin!

2014-07-12, 20:57:00
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Jenny

men vad härligt att den har släppt! Det är bra med lite ångest över att man levt lite dåligt, det är kroppens sätt att berätta att den behöver en löptur och lite vitaminer, tror jag. :) Du behöver detta just nu, och det är du värd. Som du säger, det är ju bara en gång om året! :)

2014-07-14, 09:36:22
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback