Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nötgodis och kungligt bad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Har ni smakat Nöt-Crème med jordnötssmak? Verkar vara en hyfsat ny produkt och jag som älskar Nöt-Crème var ju tvungen att prova. I ärlighetens namn är jag inte ett stort fan av godis med jordnötssmak – Snickers skulle jag t ex aldrig få för mig att köpa. Däremot tycker jag om jordnötssmör så det kändes som att det skulle kunna bli bra. Tyvärr föll det mig inte riktigt i smaken. Det var både sött och salt men eftersom jordnötssmör är så gott utan tillsatt socker alls tyckte jag bara att det kändes onödigt. Nä, jag håller mig nog till originalet. 

För övrigt badade jag med kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle imorse vid morgondoppet. Victoria bar en stor solhatt för att ingen skulle känna igen henne och hela familjen var övervakad av ett antal SÄPO-vakter klädda i svala sommarkläder för att smälta in. Jobbigt att aldrig kunna slappna av och vara sig själv, inte ens i lugna lilla Torekov. 

mariekarolina ♥ gravid med lillebror

Smakade den för någon månad sen, och jag håller med dig.. När man är van med jordnötsmör utan något tillsatt så blev det "fel" med den otroligt söta smaken. Håller mig nog också till originalet :D

2014-07-22, 17:36:45
Hemsida: http://mariekarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback