Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Närodlad lycka

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Den här helgen har varit typ den bästa på hela sommaren, kanske på hela året. Vädret har varit helt fantastiskt, Emelie har varit på besök och vår dagliga rytm har bestått av att röra oss fram och tillbaka till stranden, hem för vila och ut för ett glas vin på kvällen. Träffat en massa vänner, gamla och nya, och njutit av att bara vara ledig. Det är så livet måste få vara ibland. 
 
I eftermiddags tog vi en sväng förbi Farmer's Market Torekov också, första gången för den här sommaren. Det är så himla fint ordnat av Linn, Petter och gänget med producenter från hela Skåne som säljer sina varor, live-band och servering där man kan köpa lunch, ostron och champagne eller en kopp kaffe. Vi blev bjudna på pulled pork i wrap som var så himla, himla god OCH jag köpte världens godaste ost från Skottops slotts mejeri. Det ni! 

Här kommer en liten bildbomb: 
 

Linn

TAck för att du kom förbi Sofie! Kul att sitta ner och snacka med er också. Hoppas vi ses snart igen!

2014-07-21, 20:04:00
Hemsida: http://sunshinestories.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback