Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

GoPro

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Jag och Lollo var ute och lekte med pappas GoPro-kamera och gud vad roligt det är! Först körde vi en lång PW på heden, sen filmade vi under vattnet i havet. Måste införskaffa en sådan inför nästa utlandsresa, tänk vad fina undervattensfilmer man skulle kunna få från t ex Grekland. Kanske klipper ihop en liten filmsnutt sen imorgon när jag sitter på tåget till Stockholm, så kan ni se hur det blev. 

Junitjej

En sådan rolig kamera!

2014-07-25, 17:27:30
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Alinde

Veeet dem e såå niceiga! :D har en själv, dock använder jag den inte så mycket som jag borde... för mycket idéer oc för lite tid relaterar till att det nästan bara blir jobbit...

Iaf, tänkte bara tipsa om att köpa en GoPro jeep black edition om du hade tänkt att dyka djupt ner och så i t.ex. Grekland. Black edition tål högre tryck bättre ;) :P :)

Ha de skööj med din kamera! :D

2014-07-25, 17:59:37
Hemsida: http://hotl.blogg.se
Tess

Grymt härlig bild! :) Kram

2014-07-25, 18:03:15
Hemsida: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Julia

Åh, möjligheterna med en GoPro!

2014-07-26, 01:16:58
Hemsida: http://juliaoflund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback