Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bondemarknad i Torekov

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Hej! Nu befinner jag mig i ett varmt (30 grader) och härligt Båstad. Kommer vara här de närmsta två veckorna så jag ber om ursäkt i förväg om uppdateringen kanske inte blir så frekvent, men jag ska försöka vara ganska aktiv.
 
Har ni vägarna förbi Torekov förresten någon av de kommande söndagarna tycker jag att ni ska besöka Torekov Farmer's Market. Det är mina vänner på G Swensons som dragit igång initiativet där lokala matproducenter säljer sina produkter. Jag var där förra året och det var fantastiskt fint ordnat. Älskar sånt! Gå in på hemsidan och läs mer här. Första tillfället är imorgon och det är möjligt att jag tar mig en sväng ut dit under dagen :)  
 
Bild från förra året

olivia

Hej! Jag skulle vilja maila dig ang. utlandsstudier och en del frågor som jag har om att studera i new york, går själv i de planerna och är så sugen men har ganska många frågor som jag tror en med erfarenhet kan besvara bäst. Har du en mail jag skulle kunna kontakta dig på?

Ha det bäst! //Olivia

Svar: Hej Olivia,
Du kan maila mig på sofiemarialundberg@gmail.com :) Kram
Sofie Lundberg

2014-07-06, 17:08:46
Hemsida: http://olivialey.blogg.se
Jenny

Åh vad underbart! Gillar också Saluhallen i Höganäs, har du varit där? Ha en ljuvlig Båstads-semester!

2014-07-07, 08:22:11
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Olivia

Okej tack så mycket, nu är mailet iväg skickat! :)

2014-07-08, 10:09:01
Hemsida: http://olivialey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback