Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Blöjhäng med Hollywood

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Varje gång jag är här i Torekov brukar jag kolla igenom lådor och bokhyllor efter saker från min barndom. Dagböcker, gamla brev, klassfoton – här finns mitt liv upp till 15 års ålder.
 
Häromdagen upptäckte jag en grej som jag aldrig sett innan: Alicia Vikander, ni vet hon som numera är Hollywood-skådis och spås bli Sveriges nya stjärna, gick i min dagisgrupp när jag bodde i Göteborg. Jag minns att hon var lite äldre än mig och att jag såg upp till henne och att jag tyckte att hon hade ett så himla fint namn. Vi lekte ibland och hon var snäll trots att jag var yngre. 

För övrigt gick jag på världens bästa dagis i Göteborg när jag var liten. Har så många roliga minnen därifrån, kommer ihåg att allt var magiskt och mystiskt och fantasifullt hela tiden. Vi läste spännande sagor och det bodde små troll i mini-världar som vi byggt upp och i hyllan låg det stenar som vi trodde var månstenar. Ibland fick vi äta glass och det var det bästa som kunde hända. Good times. 
 
Mitt dagisfoto till vänster, Alicia Vikander är flickan i blå klänning. 

Maria

Vad coolt! :)

2014-07-21, 10:56:57
Hemsida: http://metalqueen.blogg.se
Julia Müller-Sandvik

neeej vad häftigt :D

2014-07-21, 11:12:45
Hemsida: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Lillie

Häftigt! Jag kommer ihåg när hon var med på småstjärnorna och framträdde Kristina från Duvemålas Du måste finnas. Älskade den låten när jag var liten :)

2014-07-21, 11:50:00
Daniella Åberg

haha vad coolt!

2014-07-21, 13:46:45
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback