Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Beige lack

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Haha, jag försökte ta en fin bild på mina naglar+nagellack men herregud vad jag inte lyckades. Hur gör folk när de tar såna bilder? På alla mina typ tjugo försök såg det mest ut som att mina händer tillhörde en 100 år gammal jätte. Oh well, den här fick duga. Köpte lacket på & Other Stories häromdagen. Jag använder nästan aldrig lack med färg så den här beige nyansen är perfekt för att naglarna ändå ska kännas lite fräscha. 
 
Igår var första kvällen på länge då jag kände ett lugn i kroppen, ni förstår inte hur skönt det var. Drack te, tände ljus och bara njöt av att inte behöva gå omkring med den där löjliga oroskänslan som har besuttit min kropp de senaste veckorna. Nu på morgonen vaknade jag med lite fladder i magen igen men efter en kopp te och några yogaövningar känns det bättre. Och solen skiner för första gången på hur länge som helst! Håller tummarna för att det här blir en bra dag. 
 

Felicia

Snygg färg!


puss

2014-07-02, 11:50:04
Hemsida: http://fjaelkis.blogg.se
JUNITJEJ

Snygga naglar!

2014-07-02, 13:24:22
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Elin och Gisela

Riktigt fräscht och snyggt!

2014-07-02, 17:15:30
Hemsida: http://sixteen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback