Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Semla för uppmuntring

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Den här helgen startade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Var ute och drack vin på Kåken med några kompisar igår när jag fick ett meddelande om en UPS-sändning som inte kommit fram och jag fick avsluta min kväll tidigt för att ta tag i det. Inte förrän imorse när jag kunde åka in till kontoret visade det sig att allt var okej, och NU kan jag ta helg. Förhoppningsvis.. 
 
Hur som helst, på grund av detta kände jag att jag var värd något riktigt gott och därför står det nu en liten mini-semla och väntar på mig i köket. Egentligen är jag inte superduperförtjust i semlor men ibland kan det vara trevligt. Håller tummarna för att denna innehåller mycket mandelmassa. 
 

johanna

åh så gott!

2014-01-18, 14:59:28
Hemsida: http://tigermysig.blogg.se
C

Hej! Jag tycker din blogg har jättesnygg design samtidigt som den är enkel att använda. Vilken bloggportal/plattform använder du? Tack :)

2014-01-18, 19:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback