Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Inifrån Fashion Week

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Jag har ju varit på ett antal modevisningar genom åren. Första året jag bodde i New York tog Tord med mig på både Ralph Laurens och Oscar de la Rentas modevisning under fashion week, något som var blev en av de bästa upplevelserna i mitt liv och fick mig att sugas in i modevärlden ännu mer än tidigare. Sen fick jag praktik på Oscar de la Renta och fick hjälpa till på flera av deras shower, också en surrealistisk tillvaro som jag fortfarande har svårt att förstå att det faktiskt hände. Sen har jag även fått turen att gå på ett antal visningar här i Stockholm. För att sammanfatta - jag har fått göra mycket roliga saker under fashion weeks de senaste åren. 
 
Men nu jobbar jag med magasin och det innebär att jag kommer få ta mig an Stockholm Fashion Week på ett annat sätt. För första gången kommer jag få rapportera. Jag kan inte berätta hur eller vad jag ska göra ännu men det ska bli så himla roligt och jag är jättenervös eftersom det här är ett av mina första riktiga jobb. Imorgon och övermorgon gäller det, håll tummarna för att det går bra! 
 
Några bilder som jag tog under min tid på Oscar de la Renta: 
 

Jenny

Alltså Oscar. Drömmen. Fasiken vad kul! Ser fram emot builder från Sthlm nu då!

2014-01-27, 12:56:44
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Amanda

Min absolut största dröm!! Wow!!! Måste erkänna att jag är avis.. Men Gud vad roligt för dig! Uppdatera oftare, tycker din blogg är så himla härlig!

2014-01-27, 20:49:24
Hemsida: http://mandied.blogg.se
Paula

Lycka till!

2014-01-27, 22:25:42
Hemsida: http://livehealthier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback