Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

@ burgerland

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag har en stor passion i livet – hamburgare. Jag älskar hamburgare mer än någon jag känner och jag har en fascination för denna maträtt som gör att jag bara vill ha mer och mer. Testa nya restauranger, nya smakkombinationer, nya styckdelar. Mitt intresse blir liksom bara större hela tiden. Min dröm hade varit att någon gång få åka runt och prova hamburgare i hela världen och skriva en bok om det. Kan ni tänka er något bättre? 
 
Hur som helst har jag ätit en hel del hamburgare i mina dagar och därför kom jag och min pojkvän på idén om att man kanske kunde skapa ett Instagram-konto där man lägger upp bilder på alla hamburgare man provat. En "Best of burgers"-liknande grej, något som jag själv vet att jag hade velat följa. Så nu har vi gjort det som ett litet experiment. Ni hittar kontot under namnet @burgerland och än så länge har jag lagt upp några av mina favoritställen för hamburgare. Kanske det kan fungera som inspiration för er om ni blir sugna på en riktigt bra burgare?
 
Som sagt, kontot heter @burgerland. In och kika, vetja! 
 

Jenny

Vad roligt! Bra idé! Hoppas det leder till att du får skriva den där boken! :)j

2014-01-06, 16:29:31
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Olivia

Men åh vilken bra idé, det kontot ska bli roligt att följa!:)

2014-01-06, 20:19:16
Hemsida: http://ptolivia.shapemeup.se
Emmy

Vet preciiis vad du menar, jag älskar hamburgare över allt annat. Tröttnar aldrig! Favoritmaten nummer 1! :)

2014-01-11, 17:41:43
Hemsida: http://zelva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback