Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Slöseri

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Jag har en väldigt udda vana och det är att jag nästan alltid, så fort jag är ute och shoppar, köper ett eller flera stora, färgglada eller på annat sätt utstickande halsband. Tycker att det är så himla fint och ser alltid framför mig hur jag kommer bära dem tillsammans med en enkel t-shirt, klänning eller liknande. 
 
Bara det att det aldrig händer. Så fort jag kommer hem hamnar halsbanden i en låda och jag vet inte hur många gånger jag har provat kläder på morgonen med halsband på för att sedan bestämma mig för att "Njae, nästa gång passar det nog bättre". Det är väl ett något stört beteende, eller? 
 
Nä, nu ska jag fan bli bättre på att använda mina halsband. De förtjänar inte att ligga i en låda och skräpa och om inte jag vill ha dem är det säkert någon annan som hade blivit glad för dem. Så, antingen skärper jag mig eller så blir det Blocket. Punkt. 
 

linn

Hojta i fall du lägger ut dem på blocket! ;) TÄnker att jag ska hitta stora färgglada halsband att ha till enkle tshorts men hittar dem aldrig..

2014-02-18, 17:49:29
Hemsida: http://sunshinestories.com
Jojo

Fint!

2014-02-18, 18:37:29
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback