Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mina favoriter ur magasinet.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Igår, idag och imorgon landar STIL i alla Nyckelkunders brevlådor vilket innebär att jag äntligen kan visa upp magasinet. Tänkte visa några av mina favoritsidor samt de jag har varit mest delaktig i så får ni en liten inblick i vad jag har hållt på med de senaste månaderna. 
 
 
 
NK På Väg
Det finns 8 sidor i varje edition (Stockholm och Göteborg) som kallas NK På Väg och beskriver vad som händer i varuhuset, nya varumärken och samarbeten och andra lite roliga små nyheter. Alla dessa har jag skrivit. Det tog sin lilla tid kan jag lova men så himla roligt. Tycker att dessa sidor blev otroligt snygga också.

 
 
Mitt NK
Jag gjorde en mailintervju med Sigge Eklund där han beskriver sin relation till NK. Den här sidan är längst bak i magasinet och jag tycker att det är ett fint avslut. Han är ju så duktig på att skriva så det blev verkligen en vacker liten historia om hur han upplevt och upplever NK under sitt liv. 


Modejobb: Paris
Mitt favoritmodejobb är det som plåtades i Paris. Tycker både om modellen och kläderna och känslan och – ja, det mesta. Tyvärr kunde vi själva inte åka med på resan men vi skickade ett grymt team lett av stylisten Kawa H Pour och resultatet blev så himla fint. 
 
 
Reportage: Michael Kors
Det längsta reportaget i magasinet handlar om Michael Kors. Han öppnade ju precis en ny butik inne på NK så vi fick möjligheten att intervjua honom. Bra och intressant läsning tycker jag. 
 

Matjobb
Något som ligger mig extra varmt om hjärtat är, som ni säkert kan gissa, matjobbet. För det första blev det otroligt vacker och min chefredaktör Carina lyckades så himla bra med stylingen. Maten lagades av Henrik Norström från restaurang Lux Dag för Dag och temat var "Inspirereas av vårens catwalktrender för att skapa en maträtt". Så till varje rätt valde han en look från runwayn att utgå ifrån, som ni ju kan se ovan. ÄLSKAR att blanda mode och mat. 


 
Överlag är jag så himlajättemeganöjd över vårt jobb med det här magasinet. Det är ändå mitt allra första riktiga magasin och jag har lärt mig typ en miljard nya grejer under processen. Älskar att vara med och skapa något som efter flera månader mynnar ut i något riktigt, en fysisk produkt som man kan bläddra i och skicka till sin familj och spara på soffbordet hela livet om man vill. Nu ser jag redan så mycket fram emot att börja ta tag i höstnumret ordentligt, tror det kommer bli minst lika roligt! 

Charlotte

Vilket härligt jobb du/ni gjort. Hoppas verkligen tidningen trillar ned i brevlådan idag, vilket den bör göra. :) Grattis!

2014-02-27, 14:21:43
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se
Mamma

Duktiga duktiga Sofie!! Puss från Ma Pa ❤️❤️❤️👍

2014-02-27, 17:27:54
Jojo

Nice! ;)

2014-02-27, 19:33:27
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Jennie

Åh va kul att du jobbar med det!
Har precis börjat jobba på NK (Blueberry) själv o precis också ansökt om att bli nyckelkund - men då kanske jag måste vänta tills höstnumretom jag nu missade det precis?

Svar: Hej! Vad roligt, där köper jag alltid en smoothie efter träningen om jag är på SATS Regeringsgatan. Jag antar att du kommer få vänta till nästa nummer om du precis ha ansökt men det lär ju finnas ett ex någonstans i huset som du kan bläddra i också :) Trevlig söndag!
Sofie Lundberg

2014-03-01, 01:53:14
zeppa

gud sa kul Sofie, sa bra... Grattis till bra jobb!

2014-03-04, 09:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback