Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Köttigt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Det är inte varje dag jag äter en riktigt bra bit kött, och så ska det vara för kött borde man inte äta varje dag om man ska ha helt gott samvete. Men när jag väl gör det ser jag till att det är en riktigt bra bit jag har att se fram emot. Den här oxfilén är ekologisk och KRAV-märkt och den smakade alldeles fantastiskt gott. 
 
Väldigt bra debattartikel om varför man borde köpa naturbetes/ekologiskt kött: http://www.expressen.se/debatt/att-ata-ratt-kott-kan-vara-bra-for-klimatet/
 
Så hur får man köttet att bli som godast då? Hemligheten är, förutom att få till rätt stekgrad, att ösa på med smöret som har legat i pannan och blivit varmt. Det smälta smöret ger en fantastisk smak och ser dessutom till att köttet får en fin, krispig stekyta. Bon appetit! 

Marie Bergman

Åh mums vad gott =)

2014-02-04, 14:12:15
Hemsida: http://livetiluxemburg.se/
Robex Lundgren

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

2014-02-04, 17:11:05
Hemsida: http://ghgumman.blogg.se/
Michaela och Clara

Hej, besök gärna våran första matblogg http://sweetsaltandsour.blogg.se/ :)

2014-02-04, 17:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback