Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Zócalo – äkta mexikanskt i Stockholm

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Mexikanska restaurangkedjan Zócalo har funnits ett tag nu men jag har än så länge bara besökt stället två gånger – första gången på en snabblunch när jag pluggade på Berghs och andra gången i fredags på väg till tågstationen. Jag har ju sagt att Sverige behöver ett Chipotle och även om jag fortfarande hoppas på att den amerikanska kedjan ska ta sig hit inom snar framtid så är Zócalo ett riktigt bra alternativ. Maten är otroligt fräsch och god, mexikanska smaker som känns långt borta från Santa Marias fredagstaco. Nyligen lanserade de också sin kampanj "Ärlig lunch" som syftar till att få människor mer medvetna om vad de stoppar i sig när de går på restaurang. Hos Zócalo får man läsa innehållsförteckningen i sin helhet på menyn och dessutom står varje ingrediens sedan på kvittot. Så himla bra initiativ tycker jag! 
 
Jag tog en El Barrio Barbacoa-taco, långkokt nötkött i habanero med pico de gallo-salsa, korianderkräm, lime cole slaw och så en massa extra koriander såklart. Verkligen jättegott och fräscht. Kan verkligen rekommendera om ni är ute efter ett lunchställe som går snabbt men känns genuint. 
 

Natali - Brains and Heels

Men herre min jesus vad detta ser gott ut!

2014-08-04, 12:09:43
Hemsida: http://www.brainsandheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback