Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Veckans eko

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag har en idé om ett återkommande inlägg som jag tänkte kunde vara lite roligt. Jag älskar ju att testa nya ekologiska produkter jag hittar i matbutiken och brukar få med mig minst en grej varje gång jag handlar. Så varför inte göra det till en weekly thing, att köpa något nytt och recensera? Själv älskar jag att läsa om saker folk testar så hoppas ni tycker detsamma! 
 
Ekorrens ekologiska godis, ca 20 kr. 
100% naturligt med smak av exotiska frukter, cola och lakrits. 
 
Eko-godis står inte så högt i kurs hos en godisfreak som mig – i mina godispåsar hittar du vanligtvis de allra mest färgstarka, artificella, tillsatspackade godisbitarna som finns. Ge mig något som är blått, surt och smakar som tre olika frukter på en och samma gång så är jag lycklig. Nåja, det här godiset var hmm... Helt okej. Det går liksom inte att jämföra med det smågodis man kan köpa på favoritbutiken Caramella (värt ett besök om du är godissugen och i Stockholm!), även om jag måste säga att det absolut smakar bättre med vetskapen att man inte får i sig en massa konstigheter. Funkar om man har ett akut sockersug och vill minimera skadan så lite som möjligt. Å andra sidan så funkar det ju lika bra då med mörk choklad eller en raw brownie. 
 

Emelie

Bra ide med veckan eko! Nä, jag föredrar också färgstarka godisbitar men har lovat min kropp att dra ned på just det...

2014-08-15, 09:58:05
Jenny

Kul idé! Älskar ekorrens och tipsade senast i går en kompis om detta! Dock försöker jag att inte äta godis alls....

2014-08-19, 14:26:04
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback