Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ruttna hallon, tack.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Okej, det finns EN nackdel med att bara köpa ekologiskt: det blir dåligt fortare. De här hallonen köpte jag för några dagar sedan och nu ser de ut såhär. Jag hade helt enkelt glömt bort att de fanns i kylen och nu får jag slänga dem vilket ju är väldigt trist. Samtidigt får jag ju skylla mig själv – ekologiska råvaror blir dåliga i den takt de naturligt är tänkta att bli dåliga och man får helt enkelt anpassa användandet utifrån det. De få jag hann smaka var i alla fall helt gudomligt goda! 
 
I eftermiddag ska jag visa och berätta en himla rolig grej, så håll utkik. Ha en bra tisdag!  

Daniella Chanelle

Men då vet man ju iallafall att man inte får i sig alla de där konserveringsmedlen med!

2014-08-19, 10:14:22
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/
Lovisa

Som när jag hittade en levande FET mask i min isbergssallad.. alltså... wtf? den kan ju inte ha varit besprutad tänkte jag...

2014-08-19, 11:49:53
sara

jag köpte i början av juni ett ekologiskt äpple, som jag sedan glömde i min bil.. Hittade det för några dagar sedan och skalet hade blivit lite "segare" men äpplet hade inte ruttnat :D

2014-08-19, 12:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback