Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

När är man en bloggare?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Jag ser inte mig själv som bloggare, har aldrig gjort. Eller, hmm.. Hur ska jag förklara det? Jag tycker så himla mycket om att laga mat, fotografera, skriva och dela med mig. Det gör mig glad när jag får respons från er och det gör det så himla värdefullt. En kanal som bara är min, där jag får uttrycka mig precis som jag själv vill utan att ta hänsyn till något annat. Men bloggare, jag? Njae. 
 
Det hänger nog ihop med "inte ska väl jag vara något speciellt"-mentaliteten som jag och många andra bär på. Och varför ska man egentligen känna så? Jag bloggar ju och jag tycker att det är roligt. Nu när jag är ledig kan jag lägga mycket mer tid på det och det känns spännande. För tänk om det faktiskt kan leda någonstans? Så ja, jag är duktig på det här och stolt över mig själv. Förhoppningsvis kan jag fortsätta med det länge – så länge ni tycker om att komma hit och blir inspirerade det vill säga. Puss och tack till er alla! 
 
Enda gången jag någonsin har utnyttjat att jag har en blogg var när jag så himla gärna ville gå på Mitt Kök-mässan. Då skrev jag ett mail och frågade om jag möjligtvis kunde få en biljett eftersom jag kunde räknas som press. Det fick jag och wieee, vad glad jag blev. Sen var det inte så jättekul att gå på mässan själv men det är ju en annan femma. 
 

Emelie

Såklart du är en bloggare, en bra sådan! Du skriver faktiskt en av mina favoritbloggar! /Emelie

Svar: Tack gullis! :)
Sofie Lundberg

2014-08-05, 14:38:22
thevelvetpond.blogg.se

Tycker om att följa din blogg, definitivt bloggare-bra;)

Svar: TACK! :D Massa kram
Sofie Lundberg

2014-08-05, 18:24:16
Hemsida: http://thevelvetpond.blogg.se/
Sophie

Din blogg är en av mina favoritbloggar också!

2014-08-09, 13:12:13
cathrin

Du är en av mina favo-bloggare, so keep up the good work!

Svar: Tack så mycket :-*
Sofie Lundberg

2014-08-12, 20:46:58
Hemsida: http://gemignamnet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback