Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mitt sista STIL.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Hej och god dag. Usch vad trist vädret är, blir så himla påverkad av hur grått hela Stockholm blir av de tunga molnen. Än är det väl inte höst, eller?
 
När jag kom hem från träningen igår låg den här på mattan innanför dörren: 
 
Senaste numret av NK:s modemagasin STIL, det sista jag var med och producerade. Ni kan ju förstå att det gav mig blandade känslor. Å ena sidan är jag stolt över att jag valde att sluta jobbet när jag kände att det gjorde mig mer illa än gott, å andra sidan är det vemodigt att veta att jag inte kommer vara med och producera det här fina magasinet något mer. Snyggt har det blivit i alla fall, höstnumret, och jag bläddrade igenom för att läsa de grejer som jag varit med och skapat.
 
NK På Väg
Sidorna som vi kallar "NK På Väg" skrev jag i princip alla notiser till. Det är åtta sidor totalt och tror man att det går snabbt och lätt att skriva små korta texter och leta lite bilder så tror man fel. Varje notis kunde ta flera timmar beroende på hur mycket man behövde jaga olika PR-byråer och varumärkesrepresentater för information. Ibland frustrerande men mestadel roligt och lärorikt. 
 
Fashion Week – bakom catwalken 
Det som var allra roligast med det här numret var att jag fick skriva skriva två riktiga artiklar. Den första handlade om modeveckan och hur stämningen är backstage precis innan visningarna. Jag besökte Tiger of Sweden och House of Dagmars visningar tillsammans med fotografen Magnus som tog alla bilder. Läs den om ni har magasinet vetja och säg vad ni tycker! 
 
Längtan till Italien
Nästa artikel tyckte jag var så himla rolig, även om jag skrev den mitt i min mest stress-panikiga period och kanske inte gav den så mycket kärlek som jag hade velat. Jag intervjuade två personer från NK Saluhall som berättade om sin matinspirationsresa till Italien. Gud vad jag blev sugen på att åka dit efter det samtalet, se hur djuren föds upp och äta alla goda italienska delikatesser som de pratade om. Någon gång snart får det bli en resa dit!

Jessica

DU är så bra! Spara det här och en dag blir det till ett fint minne som du bara är stolt över. Det ska du vara ! Ses snart finis. PUSS

2014-08-20, 21:55:09
Hemsida: http://www.womenshealth.se/blogs/jessica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback