Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Marknad och roadtrippin'

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Igår besökte vi Fort Mason Farmer's Market här i San Fran. Ah, jag älskar verkligen matmarknader! Hade kunnat gå omkring i timmar om jag hade möjlighet och bara provsmaka frukter, äta crêpes, dricka juicer och uppskatta hur fantastiskt det är med små lokala odlare som viger sina liv åt att skapa så bra produkter. Allt ekologiskt, allt närproducerat. Fick så himla mycket inspiration och när jag kom hem till Sofia lagade vi receptet som kommer komma upp på Devote.se nästa vecka – håll utkik efter det!  
 
Idag startar vår roadtrip. Om några timmar hämtar vi bilen och börjar köra söderut. Första stoppet blir Carmel och Monterey där vi har bokat ett rum på en Travelodge. Funderade först på att hyra ett rum hemma hos någon genom AirBnB men det kändes ändå rätt skönt att vara på ett ställe som är vårt eget. Jag är lite nervös för att köra måste jag säga, gör ju det så sällan i Sverige, men det kommer nog gå bra. Tror att vi kommer ha hyfsat bra tillgång till Wifi längs vägen så jag håller er uppdaterade. Hej så länge! 
 

Johanna

Jättefina bilder!

2014-08-25, 16:13:05
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Jenny

Ha så roligt på roadtrippen! Ska bli kul att se receptet också. Bon voyage!

2014-08-26, 08:39:23
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback