Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

LA moments

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
God morgon! Vaknade nyss efter en sen LA-kväll igår. Vi gick till en bar som heter Chestnut här i Santa Monica, drack drinkar och umgicks bl a med Caroline, en kompis från högstadiet som flyttade hit för fem år sen och som jag inte träffat sedan dess. Så himla roligt! Känner dock att jag borde sovit lite till för vi har en fullspäckad dag framför oss med bland annat en amerikansk fotbollsmatch och en BBQ-fest. Oh well. Jag har fått ett munsår från helvetet som gör ont varje gång jag försöker säga något så det håller mig vaken. 
 
Igår hängde vi omkring i Santa Monica och nere på Venice Beach. Åt en supergod lunch på ett ekologiskt café (jag tog hamburgaren såklart, jättegod) som heter Venice Ale House och sen körde vi till Studio City för att träffa en familjevän. Mamma var au pair här när hon var yngre och familjen hon bodde hos bor kvar så efter nästan 30 år tog hon kontakt för några veckor sen, sa att jag skulle komma till LA och att det hade varit kul att hälsa på. Det är bara pappan i familjen som är kvar i livet men han blev så otroligt glad att träffa mig, tyckte att jag såg ut som exakt kopia av min mamma. Han bor i ett fantastiskt hus uppe på berget med utsikt över Los Angeles. Är lite overkligt att se folk bo sådär, men det var verkligen så roligt att träffa honom. 
 
Saker jag lärt mig om LA än så länge: 
– Det tar hur lång tid som helst att köra någonstans om man råkar köra i rush hour. 
– Folk kör som galningar och bryr sig inte alls om dig och din bil. 
– Staden kryllar av underhållande knäppisar. 
– Det är otroligt vackert, speciellt om man kör uppför hillsen i t ex Beverly Hills med utsikt över stan. 
– Det är helt och hållet annorlunda än New York och även om det är fint och fantastiskt och häftigt hade jag nog inte velat bo här en längre period. 
 

Stephanie

Hej Sofie!
Älskar din blogg och läst sedan du bodde i New York.
Jag heter Stephanie, kolla in min blogg -
Digitala Spekulationer
Jag pluggar just nu till Digital Kreatör - Interactive Communication på Berghs och skriver mycket om dagarna på skolan och kommunikationsvärlden in general.

Kram
Stephanie

2014-08-30, 22:19:42
Hemsida: http://stephaniewgodee.blogspot.se/
Emelie - Lever drömmen i Paris!

Alltså vilken burgare! Hur blir recensionen på den? :D

2014-08-31, 12:54:25
Hemsida: http://sockerskrin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback