Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

It aint all good.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Kalifornien är ju verkligen ett mecka för den typ av mat jag gillar mest: snabbmat gjort på bra råvaror. Här finns allt man kan önska sig när det gäller ekologiskt, naturligt och vällagat. Det hindrar dock inte att man går på nitar då och då. Igår stannade vi längs vägen på ett litet lunchcafé som såg ut att ha helt okej mat. Kände på mig att burgaren inte skulle vara en höjdare så jag beställde en "Bbq steak sandwich" som jag tyckte lät god. Det var nog bland det sämsta jag ätit i mitt liv. Rostbiff totalt dränkt i alldeles för söt bbq-sås i en korvbrödsliknande fralla med tjocka, osaltade pommes frites. Jag kunde inte äta mer än två tuggor. Dessutom spillde servitören coca-cola på min mobiltelefon så överlag var det en ganska trist upplevelse, den vackra utsikten till trots. Det ENDA som var någorlunda okej var chili cheese poppers som vi beställde till förrätt. De gick i alla fall att äta. 
 
Det är tråkigt när man besöker ställen som inte längre bryr sig om att anstränga sig. De ligger perfekt intill vägen så de vet att de kommer få kunder ändå, och det är ju bara turister så vem bryr sig? Det är då man känner att man vill anmäla stället till Gordon Ramsay's Kitchen Nightmares så att han får komma och skälla lite. 
 

Amanda Jona [SPONTAN]

Usch så tråkigt att maten var en besvikelse!

2014-08-27, 18:48:16
Hemsida: http://spontan.blogg.se
Johanna

Tråkigt när sånt händer!

2014-08-27, 20:10:04
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback