Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hotellfrukostar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Nuuuuuuu är vi hemma i Sverige igen. Flyget var en timme försenat och att sitta i flygplanet i 30 graders värme och bara vänta var ju inte jättekul. Men ska inte klaga, har hört mycket värre Norwegian-berättelser än så. Har en hel del bilder kvar att visa men det får bli imorgon när jag är lite mindre trött. 
 
Måste bara prata lite om hotellfrukostar. Frukosten tycker jag är en av de viktigaste sakerna med semester, vare sig det är en stor buffé eller serveras på rummet. Jag har varit på hotell där frukosten har varit helt och hållet underbar, där man märker att bara de bästa av råvaror används och den presenteras på bästa sätt. The Savoy i England till exempel är helt fantastiskt, dör för deras nybakade croissanter och färska bär. När jag hamnar på såna ställen spelar det ingen roll hur tidigt på morgonen det är – finns det wienerbröd så äter jag dem. Men många gånger tycker jag att hotell misslyckas, även med de allra simplaste sakerna. Hur svårt kan det egentligen vara att steka bacon knaprigt? Eller göra god scrambled eggs? Frukosten på Hyatt var bra men efter att ha blivit bortskämd med ställen som The Savoy kan jag inte direkt säga att jag hoppade jämnfota. Vid två tillfällen var potatisen inte ordentligt genomstekt och fruktsalladen man fick till yoghurten kändes som att den hade varit fryst. Det var dock bättre om man gick ner till buffén och ägg-stationen där man fick allt tillagat efter beställning.

Äsch, jag ska inte klaga. De franska pannkakorna med Nutella var ju, som ni kan gissa, gudomliga. Och alla bryr sig nog inte lika mycket om maten som jag gör heller, har inte lika höga krav. Men har ni något tips på ställen/hotell som serverar helt övermänskligt bra frukost får ni gärna säga till! Mission in life: äta så många bra hotellfrukostar som möjligt.  

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Din blogg får mig glad i hela själen. Håller med till hundra procent, och du förmedlar dina åsikter på ett väldigt intressant sätt. :)

Svar: <<<3
Sofie Lundberg

2014-08-12, 23:03:42
Hemsida: http://sockerskrin.blogspot.se
Camilla Andersson

älskar bra frukostbufféer!! Jag bodde på Vildmarkshotellet nu i sommar, där vid Kolmården. Och deras frukost var sjukt god!! eller ja, all mat som serverades var ruskigt god <33

2014-08-13, 16:44:14
Hemsida: http://camillalola.devote.se
Alicia

Frukost är helt klart godaste måltiden på dagen!

2014-08-14, 15:40:28
Hemsida: http://alicia.forme.se/
Jenny

Håller med, hotellfrukostar är bland det bästa som finns! och ang förenade, varm plan:samma sak hände mig i lördags, och jag tycker man får klaga, liiite. :)

2014-08-20, 13:15:41
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback