Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Välkomna!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Fick en liten chock när jag kollade besökarantalet idag men sen såg jag att fina Michaela Forni har skrivit om mig som en av de bloggar hon läser och vill tipsa om. Åh, vad roligt, det blir liksom rätt stort för min relativt lilla blogg.  Supervälkomna alla ni som kikat in och eventuellt tycker om det ni läser. Som ni kanske läst i min presentation här bredvid är jag en stor hamburgerälskare som lagar all möjlig sorts mat hela tiden, alltid med en ekologiskt/naturlig utgångspunkt. Försöker hitta den där balansen mellan att vara personlig och samtidigt trovärdig nog att ge bra tips, recept och åsikter om livet i allmänhet och mat i synnerhet.  Puss och godnatt, hoppas att vi hörs snart igen! 
 

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Lite stalkervarning på mig nu, men jag hade inte kunnat beskriva det bättre själv.

Svar: Haha åh <3 Gullig du är, tack snälla!
Sofie Lundberg

2014-08-12, 23:05:03
Hemsida: http://sockerskrin.blogspot.se
Mia

Hej,

Jag klickade in mig på din blogg när jag såg den vara länkas från Fornis, och jag vill bara säga att jag tycker att du har en helt fantastisk blogg. Den känns väldigt geniun och härlig. Jag kommer garanterat att fortsätta titta in hos dig.

Kram

Svar: Åh vad roligt, så glad jag blir. Du är varmt välkommen :) Massa kramar /Sofie
Sofie Lundberg

2014-08-13, 11:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback