Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ett besök på Phil's Burger.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag är det fredag och mindre än 24 timmar kvar tills jag åker till San Francisco. Börjar få lite resfeber tror jag, har liksom inte fattat att jag faktiskt ska åka och vara borta i två hela veckor. Just nu förstår jag inte heller hur jag kunde åka till New York varje termin i flera månader utan att sakna ihjäl mig efter min pojkvän – bara två veckor känns långt. Antar att det blir så när man bott tillsammans ett tag och blivit så vana vid varandras sällskap. Det ska bli sjukt kul i alla fall och jag ser speciellt fram emot min och Sofias roadtrip ner mot LA och San Diego. 
 
Har sprungit en del ärenden idag för att fixa det sista och tog en sen lunch på Phil's Burger. Kände att jag var värd det efter en vecka av hyfsad nyttig föda. Har ju varit där två gånger innan, den första gången var fantastiskt bra men den andra gången mådde jag rätt dåligt (det var mitt i min sluta-jobba-period) så jag kunde inte njuta av maten alls. Idag blev jag nöjd med hamburgaren. Den har bra stekyta och smakar precis lagom mycket peppar även om jag hade önskat att osten hade smälts lite mer innan servering, det ser alltid trevligare ut. Pommes fritsen var bättre än förra gången men lite för salta. Ingen fullträff alltså men defintivit 8/10 och fortfarande ett av Stockholms bästa hamburgerhak. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback