Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att kvalitetstesta roomserivce.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag har läst någonstans att man kan avgöra kvaliteten på ett hotells roomservice genom att beställa en Club Sandwich. Varför? För att den finns på praktiskt taget varje roomservice-meny du hittar och är en så pass simpel maträtt att laga att dess enkelhet avslöjar hur bra köket är. Så igår när vi kom till hotellet och var för trötta för att gå ut och utforska innan vi fått mat magen så beställde vi upp en Club Sandwich och en cheeseburgare. 
 
Club Sandwichen var som tur var väldigt god och genomtänkt, gillade att de inte hade så stora bitar i den utan hade hackat alla ingredienser i mindre delar. Cheeseburgaren var också riktigt god, man märkte att köttet var av hög kvalitet och vi fick den perfekt medium rare. Good work, roomservice. Och njae, så värst franskt var det väl inte men äsch. Vi har ju hela veckan på oss! 
 

Johanna

Åh vad gott det ser ut!

2014-08-08, 15:59:11
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback