Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mateufori på pressveckan.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Som sagt, igår var jag på pressvisningar. Superkul på alla sätt och vis att se alla nya kollektioner, träffa människor i branschen etc. men ni vet ju att det jag går igång på allra mest är maten som serveras. För mig är det höjden av lyx att bjudas in till dessa bord fulla med alla möjliga sorters godsaker. Åt verkligen tills jag storknade. Tänkte visa några av favoriterna som bjöds: 
 

Först ut var ett besök på Presskontakterna som bjöd på plock i form av lite allt möjligt gott. Bagels, ceasarsallad, varma mackor och pannkakor med grädde och sylt var bara några av sakerna man kunde välja på. Jag körde på pannkakor, det var ju ändå frukostdags. 
 
 
 
Hos Modin Åkerlind fick vi en heeeeelt fantastiskt god sushibuffé från Berns Asiatiska. Alltså herregud, laxnigiri med chilimajonäs och rostad lök är inte att leka med. 
 
 
 
Det här var ju lite som paradiset för mig som ni kan förstå. Små skålar med lösgodis som man kunde plocka bäst man ville. Eller så tog man en nyttig juice. Eller inte. 
 
 
 
A World Beneath fanns en hel buffé med nyttiga maträtter från Voltaire. Luktade helt fantastiskt men hade precis ätit lunch så jag fick inte ner någonting just då. Synd! 
 
 
 
Fast det här kunde jag ändå få plats  med! Den där lilla citronbiskvien var något av det godaste jag ätit. Ingen aning om vart den kommer ifrån dock. Någon som vet? 
 
 
 
Och sist men inte minst: ljuvliga små mini-cupcakes på Star. De var helt underbara! Lovade mig själv att jag bara skulle smaka en liten men det blev ju två ändå, fick verkligen hejda mig för att inte sluka alla på fatet. 

Jenny

Alltså. Av.Und.Sjuk. :) Jag hade skitit i kläderna och hängt vid maten! :) Roliga idéer till fester också, som picknickstuket eller att gästerna får plocka eget godis.

2014-04-10, 11:14:34
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Michaela

Biskvierna kommer också från Voltaire, de har varit mina favoriter i många år. Jag var också där, proppmätt, men fick i mig lilla dammsugaren istället (var sugen på marsipan :)

Svar: Åh, tack, då vet jag! Kul, då måste det innebär att de även är ekologiska? De var verkligen helt makalöst goda. Dammsugaren såg också spännande ut men efter att ha smakat biskvierna kunde jag inte ta mig för att äta någonting annat :)
Sofie Lundberg

2014-04-10, 11:49:30
Hemsida: http://www.devote.se/forni

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback