Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite torka.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Som ni märker är jag lite oengagerad här just nu. Mest för att jag har sjukt mycket på jobbet och inte riktigt har lust att sätta mig vid datorn när jag kommer hem. Hoppas ni förstår, ibland har man såna perioder. Men jag återkommer med full styrka när jag har lite ny energi. Så länge kan ni ju följa mig på Instagram där jag är mer aktiv på @sofiemarialundberg. 
 
Och jag vet att jag tjatar om Burgerland och att ni säkert redan har tröttnat på alla hamburgare men det är lite av ett nytt favoritprojekt som jag har. Börjar få en hel del följare redan och det är ju så himla kul att bara få äta hamburgare hela tiden och sen dela med sig av dem. Så är ni intresserade kan ni ju kolla in den också på @burgerland
 
Men som sagt, jag återkommer här också. Det jag längtar till mest av allt just nu: NYA AVSNITTET AV GAME OF THRONES SOM JAG SKA KOLLA PÅ IKVÄLL! 
 

Johanna

Gottt, Mmm

2014-04-07, 15:47:14
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Daniella 🌙

alltså. wow.

2014-04-07, 17:08:11
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback