Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Detoxa med juice

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Jag har alltid varit lite skeptisk till juicer som ska fungera som föda, främst eftersom jag ju gillar att sätta tänderna i min mat så att säga och inte har känt att juicer kan täcka upp tillfredställande. Men häromdagen fick jag med mig två juicer från Kallpressen att smaka och jag måste säga att jag börjar bli frälst. 

Alla juicer är opastöriserade och ekologiska, två saker som på alla möjliga sätt är bra för kroppen. Dessutom är de inte speciellt söta och innehåller en massa vitaminer, mineraler och näringsämnen som man både blir mätt och hälsosam av. Den till vänster, Moloko, smakade PÅ RIKTIGT som en kanelbulle i flytande form. Den andra, Chi, innehåller en massa chiafrön som ger juicen en superkonstig men ändå rätt härlig konsistens. Även denna mycket god.
 
Så nu är jag sugen på att köra den endags-detox som Kallpressen erbjuder. Då får man hem 8 juicer som man ska dricka under loppet av en dag för att rensa kroppen på skit. Låter inte alls svårt om juicerna är så här goda! 

J

Nice!

2014-04-10, 15:09:04
Hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se
Daniella 🌙

spännande!

2014-04-11, 01:56:39
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback