Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I mitt kylskåp.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
 
Hej hopp. Såhär ser mitt kylskåp ut för tillfället för er som har legat vaken om nätterna och funderat på det. Folk brukar tro att jag har ordning bland mina grejer bara för att jag gillar att laga mat men när det kommer till kylskåpet orkar jag aldrig bry mig om hur det ser ut. När man väl städar blir det bara stökigt direkt ändå, iallafall hos oss. Det är ju bara förvaring eller hur? Jag älskar dock när det är välfyllt, som nu. En massa grönsaker och olika ostar och frukter och kött. Bäst av allt är att typ 95% av innehållet (bortsett från Vitamin Well-flaskorna som jag fick hemskickade) ekologiskt. Det gör mig rätt glad ändå. 

Lillie

Något jag ligger och funderar på däremot är din headerbild. Har du tagit den bilden själv? Och i sådana fall, vart kan man hitta dessa fantastiska hamburgare?

2013-09-17, 23:56:01
Lillie

Något jag ligger och funderar på däremot är din headerbild. Har du tagit den bilden själv? Och i sådana fall, vart kan man hitta dessa fantastiska hamburgare?

Svar: Yes jag har tagit den :-) Det är från Shake Shack i New York, världens absolut bästa hamburgerställe. Du MÅSTE prova om du har vägarna förbi!
Sofie Lundberg

2013-09-17, 23:56:45
Hemsida: http://merjul.blogg.se/
michaela- mamma till tre 💗

vilket underbart kylskåpsinnehåll. tycker det är jätteintressant att få se vad andra fyller sina skåp med :)

Svar: Jag med! Det är som att man får en liten koll på vem personen är genom att se vad de äter :D
Sofie Lundberg

2013-09-18, 07:34:25
Hemsida: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
michaela- mamma till tre 💗

ja men verkligen! även fast mitt kylskåp inte riktigt stämmer överens med mig. delar ju med man och barn och det hade sett lite annorlunda ut om jag bott själv kan jag säga ;) mannen har inte lika stor allergi mot halvfabrikat (och hel) som jag..men vi jobbar på det :)
la till dig på bloglovin nu efter att ha kikat runt lite mer. härlig blogg!

2013-09-18, 08:29:27
Hemsida: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Lillie

Näe? Är det sant? Jag gick förbi Shake Shack i somras när jag var där! Och kände igen namnet för jag hade för mig att jag hade hört det tidigare, men tyckte inte det såg ut som något särskillt så vi gick bara förbi!

2013-09-18, 19:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback