Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ekologiskt kött hem?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Förra hösten prenumererade vi på Ekolådan, en tjänst som skickar hem ekologiska råvaror direkt till dörren varje vecka. Otroligt smidigt, och spännande eftersom lådan ofta innehöll sådant som man inte själv hade köpt i butik och därmed fick experimentera med. Jag vet inte varför vi egentligen slutade, men tror att det bara rann ut i sanden när annat kom i vägen. Får nog starta en prenumeration igen. 
 
Men hur som helst, jag kom att tänka på att det hade varit fantastiskt om det fanns en motsvarighet för kött. Tänk en ekologisk köttlåda som kommer fullastad med närliggande, ekologiskt kött från olika frigående och lyckliga djur. Men hur mycket jag än googlar hittar jag ingenting som passar. Antingen måste man beställa flera kilo kött per gång och så stor frys har jag helt enkelt inte, eller så leverar de inte till Stockholm. 
 
Alla tips som skulle kunna lösa detta tages tacksamt emot. Och är du sugen på att starta eget får du gärna jobba vidare på denna idé, jag blir din första kund! 

Ebba Molin

Håller med, vore väldigt smart! Tummen upp för ekologiskt!

2013-09-12, 09:37:14
Hemsida: http://molinebbas.blogg.se/
Turid

Gröna Gårdar har olika lådor med kött. Kolla med dem på hemsidan!

2013-09-12, 15:02:11
Hemsida: http://www.travelandfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback