Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Wagyu och tryffel på Griffin's

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Igår hade vi torsdagsdate, jag och Martin, och vi besökte vårt favoritställe Griffin's Steakhouse igen. Den här veckan består deras chef's choice av en wagyuhamburgare med hyvlad tryffel och tryffelmajonäs - kan ni förstår hur gott? Var självklart tvungen att prova. 

Eftersom wagyukött är så otroligt dyrt var det en väldigt liten hamburgare, trots att den kostade 355 kronor. Martin tyckte nog det var lite för lite eftersom han fick slänga sig över pommes fritsen sen men med en förrätt bestående av råbiff innan tyckte jag det var en helt perfekt storlek Riktigt god var den, med mjukt potatisbröd och vattenkrasse som vägde upp för alla rika smaker av tryffel och kött. Nam, nam. 
 
Måste för övrigt skaffa mig en bra liten digitalkamera. Den jag har nu tar riktigt dåliga bilder så fort det blir lite mörkt och systemkameran kan jag inte släpa med mig vart jag än går. 

LORISSA LOVEBOMB

Det ser ju underbart ut! Och tryffel är ju så himla gott :)

2013-10-18, 11:09:32
Hemsida: http://lorissalovebomb.se
Junitjej

Det ser gott ut!

2013-10-18, 11:47:40
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Jenny

Såg riktigt gott ut!

2013-10-19, 11:23:09
Hemsida: http://citronerochmakaroner.blogg.se
giulia

oooo my gad!!! jag dör, vad det ser gott ut!!
Hamburgare har varit mina cravnings nu på senare tid haha... yummi!!

2013-10-21, 19:04:40
Hemsida: http://endlessamor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback