Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tre skönhetsfavoriter

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag har bestämt mig för att börja ta hand om min hud och mitt hår lite bättre. Sen jag började sminka mig har jag tvättat mig med tvål och efter ett antal utskällningar från olika hudexperter inser jag att det kanske inte är så hållbart. Så här är tre av mina nya favoriter som förhoppningsvis bidrar till att hela jag kommer stråååla
 
Dr Hauschka Rengöringsmjölk - Det här är istället för ovan nämnda tvål alltså. För mig är det lite svårt att vänja mig vid en kräm, som ju inte är alls lika effektiv som en stark tvål, men jag märker att min hud mår bättre redan.
 
 
Nashi Argan Hårolja - Den här lilla härligheten tipsade min syster mig om. Jag har i några droppar i längderna under dagarna och sover med lite mer som inpackning när jag ska tvätta håret morgonen efter. Har inte använt den tillräckligt länge för att märka ett större resultat men än så länge känns det himla bra. 
 
 
John Masters Organic Face Serum - Eftersom jag har misshandlat min hy under så många år tänkte jag att lika gärna direkt kan börja med anti-aging. Den här innehåller c-vitamin som ska ge huden mer.. ja, vitaminer. Förhoppningsvis lite mer lyster och så. Luktar apelsin så det känns som att det är det jag smörjer in i huden. 
 

Bea

Vad kul med lite tips! :)

2013-10-12, 19:39:21
Hemsida: http://beatricenygren.blogg.se
Helena

Jag använder också hårolja men en annan sort. Det gör verkligen underverk på håret:)

2013-10-14, 14:55:12
Hemsida: http://helenassota.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback